editie
Winter
Menu Inspiration
Van 21/12/24 t/m 28/02/25
Enkele hapjes vooraf
*
* Foie gras / brioche / gerookte paling / groene appel
*
Sint-jakobsschelpen en mosselen / vingerlimoen / lavas
*
* Gevulde kwartel met kalfszwezerik / champignon / fine champagne
*
Emmental / walnoot / madeira
*
* Clementine / yuzu / Szechuanpeper / baba
*
85 €
50 €
5 gangen : Wijnselectie :
65 €
35 €
*3 gangen : Wijnselectie :
Tijdelijkmenu
Truffelmenu
Van 04/01/25 tot 07/02/25
Enkele hapjes vooraf
*
*Rundstartaar en truffel / bottarga van eieren / parmezaan
*
Ravioli van sint-jakobsschelpen en truffel / prei / vermout
*
Langoustine / consommé van chanpignons / truffel / foie gras
*
*Cordon bleu van kalf / truffel en tomme de montagne
*
*Crème brûlée / truffel / saffraan / vanille
*
5 gangen : Wijnselectie :
55 €
135 €
* 3 gangen : Wijnselectie :
85 €
35 €
Enkele hapjes vooraf
*
Rode tonijn / Guillardeau-oester / komkommer / munt
*
Sint-jakobsschelpen / wintertruffel / spitskool
*
Gevulde zeetong / mossel / Cotchia-saffraan / prei
*
Kreeft en gekonfijt buikspek van Piétrainvarken / bearnaise met gember
*
Hazelnootpraliné / peer / verse kaas
*
Zwarte chocolade / passievrucht / piment
*
125€ / pp
Wijnselectie :
65 €/pp
Valentijnsmenu
Van 08/02/25 tot 22/02/25
BEDANKT OM ONS VOORAF TE INFORMEREN OVER UW ALLERGIEEN.
-
Elke aanpassing heeft een prijsverhoging tot gevolg.
-
We dienen alleen een menu per tafel.
-
Al onze gerechten zijn a la carte beschikbaar.
Kindermenu
Spéciale kindercocktail met enkele proevertjes
*
Keuze uit drie hoofdgerechten:
Balletjes in tomatensaus en verse frietjes
Koninginnehapje met verse frietjes
Penne met kaas en ham
*
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
Aardbeisorbet
30 €